Noviteiten

Stofvrij inslijpen van vloerverwarming!

Stofvrij inslijpen

Stofvrij inslijpen van vloerverwarming

Vloerverwarming is sterk in opmars, zowel in nieuwbouw maar ook zeker in geval van renovatie. Deze tendens is allerminst vreemd te noemen gezien de vele voordelen vloerverwarming met zich meebrengt.

Het is behaaglijk, energiezuinig en niet zichtbaar. Vloerverwarming is ook gezonder en hygiënischer. Het is wetenschappelijk bewezen dat vloerverwarming de ideale warmtecurve het dichtst benadert: een temperatuur van 19°C tot 20°C zorgt voor een comfortabele gevoelswarmte. Door de gelijkmatige temperatuurverdeling kan in woonvertrekken de temperatuur 1 à 2°C lager zijn dan bij andere verwarmingssystemen. Dit levert u al gauw een energiebesparing op van zo´n 10 tot 20%.

Tevens is vloerverwarming gezonder en hygiënischer. Mensen met allergieproblemen of astmaaandoeningen zullen zich beduidend beter voelen in een ruimte welke verwarmd wordt met vloerverwarming. Door een gelijkmatige temperatuurverdeling in de ruimte wordt luchtcirculatie tot een minimum beperkt.

In samenwerking met Albrand kan Ibb-installatietechniek in veel gevallen vloerverwarming aanbrengen, nu ook in bestaande vloeren.

Bekijk de folder voor het stofvrij inslijpen.