Klimaatgroep Nederland

Ruim 30 jaar geleden besloot een netwerk van installatiebedrijven omhun krachten te bundelen in de Klimaatgroep Nederland (KGN). Door de jaren heen hebben de partners binnen de KGN zich ontwikkeld als totaalinstallateurs met hun eigen specialistische kennis.

Per 1 januari 2013 is Ibb-installatietechniek toegetreden tot Klimaatgroep Nederland.

Vandaag de dag biedt Klimaatgroep Nederland klanten op het gebied van sanitair, klimaatbeheersing en elektra nog steeds vakmanschap in installatietechniek.

Dichtbij de klant
De Klimaatgroep Nederland is een samenwerking van vakkundige installatiebedrijven verspreid over Nederland. Hierdoor zijn we dichtbij onze klanten, 24 uur per dag als het nodig is. Met onze gezamenlijke kennis en ervaring in installatietechniek kunnen we onze opdrachtgevers in woning- en utiliteitsbouw de kwaliteit en service bieden die zij vragen. Of het nu gaat om zonnepanelen voor nieuwbouwprojecten, renovatie van fabriekspanden of klimaatbeheersing in winkelcentra.

Klimaatgroep NederlandDuurzaamheid en vernieuwing
Wij streven naar duurzaamheid. Kwalitatief goede producten zijn voor ons vanzelfsprekend en waar mogelijk gebruiken we duurzame materialen. Ontwikkeling van milieuvriendelijke toepassingen, zoals energiezuinige luchtverwarming staat hoog bij ons op de agenda. Net als onze behoefte om te blijven vernieuwen, bijvoorbeeld in de toepassing van warmtepompinstallaties.

Meer informatie over Klimaatgroep Nederland vindt u op http://www.klimaatgroep.nl/.